PROMET MAKARSKA d.o.o.
Stjepana Ivičevića 60, 21 300 Makarska

Izjava o zaštiti osobnih podataka

Promet Makarska d.o.o. Stjepana Ivičevića 60, Makarska prepoznaje važnost zaštite osobnih podataka te čuva privatnost posjetitelja svojih stranica.
Sve informacije koje posjetitelj pošalje ili su automatski zabilježene koriste se isključivo u skladu s ovom izjavom odnosno Zakonom o zaštiti osobnih podataka i Zakonom o elektroničkim komunikacijama.
Prihvaćanjem Izjave o zaštiti osobnih podataka dajete svoju suglasnost Promet Makarska d.o.o. za prikupljanje i korištenje podataka u skladu sa zakonskom regulativom i sljedećim odredbama.

Prikupljanje i korištenje osobnih podataka

Osobne podatke koje ste dobrovoljno unijeli u okviru naše internet stranice – poslali na našu mail stranicu [email protected] (ime i prezime, adresa elektroničke pošte, kontakt broj telefona, prikupljamo i obrađujemo isključivo u svrhu u koju su nam podaci dostavljeni).
Primjerice za rezervaciju mjesta u autobusu, kupnje karte putem predračuna, on-line booking odgovora na postavljene upite, prigovore na usluge, pružanje dodatnih informacija i posebnih ponuda.
Prilikom rezervacije autobusnih karata pohranjujemo Vaše ime i prezime, kontakt broj telefona i e-mail adresu.

Vaše osobne podatke koje prikupljamo , koristimo isključivo za vlastite potrebe te ih ne prosljeđuje trećim stranama,(primjerice za oglašavanje), osim na zahtjev ovlaštenih državnih organa uz vašu privolu.
Nakon što izvršimo zahtjev s Vaše strane koji ste nam uputili, jamčimo Vam da će Vaši podaci biti izbrisani.
Ukoliko nam ustupite osobne podatke vezano za poslovnu suradnju, i dođe do ostvarenja iste, jamčimo da će podaci biti strogo čuvani unutar poduzeća u stalno kontroliranim računalnim sustavima, s ograničenim pristupom. To znači da samo ovlaštene osobe od strane Uprave Društva za obradu podataka imaju pristup istima.

Informacije o korištenju kolačića

Ova web stranica koristi kolačiće. Kolačići se pohranjuju na vašem računalu kada koristite web stranicu. Kolačići su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vašem tvrdom disku u suradnji s preglednikom koji koristite i putem kojih specifični podaci prenose web stranici koja postavlja kolačić (u ovom slučaju, nama). Kolačići ne mogu pokrenuti programe niti isporučivati viruse na vaše računalo. Oni služe samo da bi Internet usluga bila učinkovitija.
Podaci pohranjeni pomoću kolačića pohranjuju se odvojeno od svih dodatnih podataka koji su nam dostavljeni. Konkretno, podaci o kolačićima nisu povezani s vašim drugim podacima.
Ova web stranica koristi samo privremene kolačiće koji se automatski brišu nakon zatvaranja preglednika. Listu kolačića koje koristi ova we stranica možete provjeriti u našim Postavkama privatnosti.
Uvijek možete izbrisati kolačiće u sigurnosnim postavkama preglednika ili ih onemogućiti u našim Postavkama privatnosti.

Sigurnost podataka

Stranice Promet Makarska d.o.o. na kojima se vrši razmjena povjerljivih podataka zaštićene su uporabom Secure Socket Layer (SSL) sigurnosnog protokola sa 128 bitnom enkripcijom podataka. SSL zaštitno kodiranje, tehnologija je zaštite podataka koja omogućava sigurnu razmjenu podataka između Vašeg preglednika i stranica www.promet-makarska.hr

Informacije i pravo prigovora

Na temelju zakonskih odredbi  imate pravo na informaciju o Vašim osobnim podacima koji su pohranjeni u bazi podataka Promet Makarska d.o.o., kao i na ispravak, dopunu i brisanje osobnih podataka. Ispravak, dopunu i brisanje osobnih podataka vršimo na pismeni zahtjev upućen na adresu: Stjepana Ivičevića 60, s naznakom za Službenika za zaštitu osobnih podataka ili na mail adresu: [email protected] (vrsta upita: Zaštita osobnih podataka).
Službenik za zaštitu osobnih podataka
telefon:021/612 005
Fax: 021/612 788
[email protected] s naznakom za službenika zaštite osobnih podataka

Sigurnost plaćanja debitnim/kreditnim karticama

Promet Makarska d.o.o. koristi Monri servis za Internet naplatu, napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa te obratno. WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.

    Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i Mastercard pravilima. Trgovac ne pohranjuje brojeve bankovnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.