Promet Makarska d.o.o. S. Ivičevića 21300 Makarska, HR

PROMET MAKARSKA

Tradicija, pouzdanost, sigurnost, povjerenje i kvaliteta naš su zaštitni znak već 70 godina. Već 70 godina stojimo na usluzi našim putnicima, našim korisnicima, đacima i studentima, umirovljenicima i svima koji koriste naše usluge.

Uz naše ime vezano je 350 zaposlenika koji osobno pridonose našoj kvaliteti. Tvrtka smo koja u voznom parku ima 100 visokokvalitetnih autobusa koji udovoljavaju svim vašim zahtjevima u pogledu kvalitete i sigurnosti. Na raspolaganju našim putnicima su i naši autobusni kolodvori u Makarskoj, Splitu i Sinju.

Osim djelatnosti prijevoza putnika u cestovnom prometu pružamo usluge tehničkog pregleda vozila u Makarskoj, Vrgorcu i Sinju, kao i usluge servisa i održavanja autobusa jer smo zastupnici svih važnijih proizvođača istih.

Svim našim putnicima zahvaljujemo se što su sudjelovali u našem razvoju kao i našem doprinosu u razvoju djelatnosti prijevoza putnika u Hrvatskoj i šire. Jedno veliko hvala za prijeđeni put i pozivamo Vas da budete i dalje dio našeg tima jer Vi putnici ste nama uvijek na prvom mjestu. Veliko Hvala.


x

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. S Vašim prihvaćanjem suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim Pravilima o kolačićima.

Prihvaćam Ne prihvaćam Postavke privatnosti